Vacances, agraïments i primícies!

Vacances ben merescudes

Ara sí! Finalment ja podem dir que hem acabat aquest curs i que n’estem ben orgulloses: hem escrit divuit articles, ens hem estressat com boges i hem après un munt creant i fent cursos online; hem après a treballar i crear juntes, hem fet diversos tallers presencials, hem pres consciència de les dimensions que està agafant el projecte d’Ulleres, hem parlat a diverses ràdios (fet que ens ha fet sentir famoses i tot, jujuju), hem creat les formacions del curs que ve, ens hem sabut cuidar mentre apreníem… i amb tot això a la motxilla us comuniquem que marxem de vacances toooooot l’agost!

Agraïments a totes

Tenim ganes i necessitem dir-vos moltes, moltes i moltíssimes gràcies a totes les que ens heu donat suport i confiança, a les que ens heu llegit, comentat i criticat, a les que ens heu donat idees per articles, les que ens heu fet propostes de millora del blog i les formacions, les que ens heu animat, les que ens heu assessorat, les que ens heu aguantat converses sobre ulleres i pics d’estrès (això sobretot les nostres famílies), les que ens heu ofert oportunitats, les que ens heu encoratjat a seguir i les que ens esteu permetent començar a fer formacions presencials i online arreu del territori. Gràcies de tot cor 🙂

Primícies de tallers i formacions

Finalment us deixem l’actualització de la nostra pàgina de “Tallers i formacions” on trobareu tot el que farem el curs que vé, i us fem saber – en primícia! – que al final del 2015 farem dos monogràfics i un curs online gratuït! Estigueu atentes al blog i al facebook per més informació i inscripcions.

Esperem que tingueu un estiu ple de lectures, descobriments, cura, autoconeixement i deconstruccions. I si no el teniu així… genial també! Ja que nosaltres tenim moltes ganes, sobretot, de fer el gos (jeure, clapar i criar panxa)!

vacances_ulleres_per_esquerrans

Una abraçada immensa i molt amorosa,

Mariona i Amat


Autores: Mariona Zamora Juan i Amat Molero Borràs

Il·lustració: Mariona Zamora Juan

b46d8dea-5816-3af1-be39-65fcf1e7a8d8

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s